11.5.2017. 15:02
2
Iz SDP-a poručuju: Nedopustiv verbalni napad premijera Dine Konakovića na Segmedinu Srnu-Bajramović
Politički direktor SDP-a BiH Damir Mašić reagirao je na, kako se navodi u saopćenju za javnost iz ove stranke, nedopustivi verbalni napad Elmedina Konakovića, premijera Vlade Kantona Sarajevo na Segmedinu Srnu-Bajramović, zastupnicu Socijaldemokratske partije BiH u kantonalnoj skupštini, jer se usudila javno kritikovati njega i njegovu Vladu.

-Podsjećam premijera Konakovića da su on, Novalić i Zvizdić eksponenti politike SDA, koja je glavni grad Bosne i Hercegovine ostavila bez vode i javnog prevoza, Federaciju BiH bez javnih preduzeća, koje su preko noći prodali tajkunima, a državu BiH bez mladih koji masovno odlaze. Umjesto da sa svojom Vladom uradi nešto konkretno za građane Sarajeva, Konaković brutalno napada sve koji se potpuno argumentovano usude uputiti kritiku - ističe se u Mašićevom saopćenju i dodaje kako će Konakovića i njegovu vladu građani pamtiti po "ispunjavanju želja Sebije Izetbegović da od zdravstvenog sistema naprave familijarno-stranačku firmu koja pravi uštede direktno nauštrb zdravlja građana".

iz SDP-a poručuju da će nastaviti borbu protiv takve vlasti i vratiti građanima Kantona Sarajevo ono što im je, kako se navodi, SDA oduzela.

-Prije svega, vratićemo im osjećaj da žive u slobodnom, otvorenom i sigurnom mjestu, a ne u crnoj rupi u koju nas je zatvorila SDA i njihova, skoro pa, trodecenijska vladavina - navodi Mašić u saopćenju za javnost SDP-a.

(Fena / Haris Ahbabović)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.