15.5.2017. 16:53
0
"Tekst o udaru na RS objavljen u beogradskom Oslobođenju je manipulacija Milorada Dodika i naručeni tekst"
Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je Srni da je tekst objavljen na beogradskom portalu "Oslobođenje", u kojem se govori o novom planu destabilizacije Republike Srpske, klasična manipulacija koja, kako kaže, dolazi iz kabineta predsjednika Republike Milorada Dodika.

"Čim imamo ovakve naručene tekstove, to znači da se sprema jedna velika pljačka u Republici Srpskoj. S druge strane, to govori koliko je u panici aktuelna vlast koja je Srpsku dovela do bankrota i lošeg ekonomskog stanja", smatra Govedarica. 

Komentarišući navode iz teksta da je u Republici Srpskoj u toku sprovođenje novog odlučujućeg udara na aktuelnu vlast i destabilizaciju Srpske pod nazivom "Posljednja šansa", koji nalaže žestoko i odlučujuće djelovanje opozicije u više pravaca, on je rekao da je slična priča bila aktuelna i prije godinu dana, te da su "stručnjaci mogli da budu malo kreativniji". 

"To su klasične budalaštine i nebuloze koje su znak nemoći ove vlasti za koju su očigledno i 'Alumina' i 'Mital' i sve ostale afere koje su postale svakodnevnica u Srpskoj izmišljene afere", istakao je Govedarica. 

On je naveo da je simptomatično to da "svaka lažna afera izlazi u javnost onda kada su aktuelni protesti radnika". 

(Srna / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.