19.5.2017. 15:29
0
Gulf Real Estate podržao konferenciju o sigurnosti
Vanjsko trgovinska komora BiH bila je domaćin konferencije „Jačanje saradnje policijskih snaga Agencija na nivou BiH, te unapređenje saradnje među policijskim Agencijama regiona uz prezentaciju turističkih potencijala BiH sa posebnim akcentom na sigurnost posjetilaca“, a koju je organizovao Savez sindikata policijskih organa u BiH.
Jedan od pokrovitelja ove značajne manifestacije bila je i kompanija Gulf Real Estate, koja je vlasnik turističko-rezidencijalnog naselja "Sarajevo Resort" Osenik.

Na konferenciji je istaknuta potreba saradnje svih institucija i organizacija u oblasti sigurnosti, posebno sa aspekta ekspanzije turizma i sve brojnijih posjeta stranih turista našoj zemlji.

Po završetku konferencije vlasniku kompanije Gulf Real Estate, Jassemu Al Kandariju, uručena je i prigodna zahvalnica za podršku organizaciji ove manifestacije. 

Podsjetimo, kompanija Gulf Real Estate je prva firma iz arapskog svijeta koja je prepoznala turistički potencijal naše zemlje, a njihovo turističko-rezidencijalno naselje "Sarajevo Resort" Osenik je prava oaza za goste sa Bliskog istoka. Riječ je o moderno projektovanom naselju, u čiju izgradnju je uloženo više od 50 miliona KM, a koje pruža smještaj za više od 1.100 turista. 
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.