24.5.2017. 16:12
0
General i zastupnik u Saboru Hrvatske Glasnović se pohvalio kolekcijom vojnog naoružanja
Penzionisani general HV-a i zastupnik u Saboru Hrvatske Željko Glasnović pohvalio se većom količinom vojnog naoružanja na svom Facebook profilu. General je pokazo nekoliko vrsta vojnih pušaka, ispod kojih je ostavio i komentar:

„Dragi/e Hrvati/ce..., Sjećate se kada je jedna odnarođena partija (ona ista koja danas pretendira biti uzor pluralne demokracije) razoružala hrvatski narod i predala oružje TO srbočetničkoj armadi 1990 g.
Nikad više“, napisao je Glasnović.

Uredništvo portala Lupiga.com iz Zagreba prijavili su Glasnovića MUP-u: "Obzirom da jurišne puške i vojno naoružanje, prema podacima Ministarstva unutarnjih poslova, nije dozvoljeno posjedovati, molimo Vas za odgovor na pitanje po kojem osnovu bi ih mogao posjedovati general Glasnović? Također, ovom prilikom prijavljujemo osnovanu sumnju da general Glasnović posjeduje naoružanje koje nije dozvoljeno držati“, napisali su u prijavi, prenosi NAP.


(Patria/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.