25.5.2017. 15:04
0
Čišćenje nišana u Memorijalnom centru Potočari
Udruženja Pokret Majke enklava Srebrenica i Žepa povodom “Dana Mladosti”, a u okviru projekta “Uređivanje Memorijalnog Centra Srebrenica-Potočari-Dan Mladosti”, danas je organiziralo akciju ćiščenja nišana u Memorijalnom Centru Srebrenica – Potočari, saopćeno je iz Udruženja.

Studenti Univerziteta u Tuzli, Zenici, Mostaru i Sarajevu danas su tako u humanoj misiji čišćenja nišana u Memorijalnom centru Potočari.

Svoju društvenu odgovornost i poštovanje prema žrtvama genocida i na ovakav način iskazuju mladi ljudi, budući akademski građani ove zemlje.

Organizator incijative i predsjednica Udruženja Pokret Majke enklava Srebrenica i Žepa Munira Subašić obratili su se prisutnima zajedno sa predstavnicima Studentskih unija sa univerziteta iz Sarajeva, Tuzle, Mostara, Zenice i Bihaća. 
 

(Patria/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.