29.5.2017. 15:54
0
Vijeće ministara BiH sutra o izvršenju budžeta institucija BiH za 2016. godinu
Vijeće ministara BiH bi na sjednici zakazanoj za sutra trebalo da razmatra Izvještaj o izvršenju budžeta institucija Bosne i Hercegovine i međunarodnih obaveza BiH za 2016. godinu.

Predviđeno je i razmatranje Nacrta sporazuma između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Srbije o izgradnji i uspostavljanju novog zajedničkog graničnog prijelaza, na lokaciji Bratunac - Ljubovija sa Izvještajem o obavljenim pregovorima i Informacija o realizaciji projekta izgradnje novog zajedničkog graničnog prijelaza na lokaciji Bratunac - Ljubovija i okvirni plan aktivnosti.

Na dnevnom redu bi, između ostalog, trebalo da se nađe i Analiza vanjskotrgovinske razmjene BiH za period  januar – mart 2017. godine, kao i  Izvještaj o stanju u oblasti sigurnosti hrane u BiH  za 2016. godinu.

Trebao bi biti razmatran i Prijedlog odluke o odobravanju ulaska i boravka u Bosni i Hercegovini pod posebnim uvjetima.

Pred državnim ministrima bi se trebala naći i Informacija o uspostavi i razvoju Mreže računovodstvenih podataka poljoprivrednih gazdinstava (FADN) u BiH kao i Informacija o postupcima po žalbama u vezi s naknadom štete za topli obrok, prijevoz, regres i odvojeni život sudijama i tužiocima Suda i Tužilaštva BiH.

(FENA/Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.