15.6.2017. 22:09
3
Zvizdić: Zakon o akcizama ponovno na stolu kada se steknu svi uvjeti
Predsjedavajući Vijeća ministra BiH Denis Zvizdić izjavio je u četvrtak kako će se zakon o trošarinama opet naći na dnevnom redu kada se za to ispune sve procesne radnje, ne preciziravši kada bi se to moglo dogoditi.
Po njegovim riječima, procesne radnje podrazumijevaju mišljenje Upravnog odbora Uprave za indirektno oporezivanje, te vrlo jasne stavove s razine entiteta, predstavnika vlada entiteta, resornih ministarstava, te javnih poduzeća. 

- Kada njihovi stavovi budu do kraja jasni i kada ne bude više raznih analiza i vrlo čestog spominjanja, da osim trošarina postoje alternative koje nitko nikada nije javno iznio i objasnio, Vijeće ministara BiH bit će spremno razmotriti novi prijedlog Uprave za indirektno oporezivanje – izjavio je Zvizdić koji je u četvrtak navečer, zajedno s predstavnicima državne i entitetske vlasti, sudjelovao na zajedničkom iftaru u Stocu.

 Predsjedavajući Vijeća ministara naglasio je kako će ovaj put biti fokusirani na postojeću koaliciju na razini BiH koja podrazumijeva i Savez za promjene.

 - Ta koalicija u oba doma Parlamentarne skupštine BiH ima numeričku većinu i onaj broj glasova koji je dovoljan da se taj i svi drugi reformski zakoni usvoje - ustvrdio je Zvizdić.

(Fena/Alen Avdić)
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.