25.6.2017. 21:00
0
Isak i Mulija Crnogorčević: Našli smo se u bezizlaznoj situaciji, molimo ljude za pomoć
Mulija je oboljela od lumbalne diskus hernije, te joj se oduzeo donji dio tijela, pa je pala na postelju. Za lijekove joj mjesečno treba oko 100 KM. Isak je 11 godina radio kao taksista, ali mu se auto pokvarilo, te više ne može ni taksirati.

Zimu su jedva prezimili jer nisu imali novca za drva, pa je Isak išao i skupljao gajbe koje je ložio kako bi ugrijao njihov dom, piše “Senzacija“.

Našli su se u bezizlaznoj situaciji pa su ih komšije prijavile na emisiju Ispuni mi želju. Ova ekipa ih je nedavno posjetila i uručila određenu pomoć.

Od tad im ljudi dolaze i pomažu, na čemu su im oboje neizmjerno zahvalni.

Isak bi volio kad bi imao automobil kojim bi svoju suprugu mogao voziti do bolnice, ali ističe da bi nastavio raditi kao taksista, kako bi im priuštio bolji život.

Ukoliko ste u mogućnosti pomozite ovim ljudima. Ovo su njihovi kontakt podaci:

Isak i Mulija Crnogorčević,

ulica Za Beglukom 61, Širokača

kontakt telefon: 062 319 539 ili 033 410 050

(Merima Druškić)

ApelPomoc
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.