26.6.2017. 9:49
3
Kovači za Bajram zatrpani smećem, turisti slikali "atrakciju"
Prvog dana Bajrama stanovnici Kovača ostali su šokirani količinom smeća koje ih je zateklo u kontejnerima i na cesti, piše agencija Patria.
Da situacija bude gora, zbog vrućine se širio nesnosan smrad iz kontejnera. Veliki broj turista koji je odlučio posjetiti Žutu tabiju prošao je jučer Kovačima te su se čudili kako je moguće da iz centra grada nije odvezeno smeće. Neki od njih slikali su ovu "atrakciju".

Danas je Dan šehida i veliki broj građana i delegacija obići će mezarje Kovači. Dočekat će ih velike količine smeća s obzirom da je i danas neradni dan.  

Postavlja se pitanje zašto KJKP Rad nije ispraznio kontejnere uoči najvećeg muslimanskog praznika.
 
(NAP/Alen Avdić)
 
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.