28.6.2017. 19:45
0
Ogawa s Ivanićem: Japan će nastaviti pružati podršku BiH
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić danas je s ambasadorom Japana u BiH Kazuyom Ogawom razgovarano o bilateralnim odnosima dviju zemal?a, ekonomsko-političkoj situaciji te o značajnoj ulozi koju Japan ima u BiH.


Predsjedavajući Predsjedništva BiH je izrazio zahvalnost z dosadašnji angažman Japana u BiH te naglasio značaj mnogobrojnih donacija i projekata Japana koje imaju direktni uticaj na život građana.

Ogawa je istaknuo da će Japan nastaviti pružati podršku BiH te izrazio želјu za unapređenjem bilateralnih odnosa, saopćeno je iz Predsjedništva BiH. 

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.