3.7.2017. 8:07
0
Stanje na putevima
Zbog prevrtanja teretnog motornog vozila na magistralnom putu M-18 Šićki Brod- Živinice (u mjestu Husino) saobraćaj se odvija otežano jednom trakom.

U većem dijelu BiH saobraćaj se ovoga jutra odvija po pretežno suhom i mjestimično mokrom kolovozu. Frekvencija vozila je umjerenog intenziteta, izuzev dionica u gradskim centrima gdje je u jutarnjim satima promet vozila pojačan.
Zbog radova na redovnom održavanju tunela Crnaja na magistralnom putu M-17 Konjic-Jablanica, danas od 08 do 17 sati vozila će saobraćati usporeno, jednom trakom. Od puteva sa aktuelnim radovima izdvajamo magistralne puteve: M -17 Vrapčići-Bišće Polje, M-4 Simin Han-Kalesija i M-16 Poriče-Kupres.

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.


(Bihamk)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.