10.7.2017. 10:05
0
Čavka poziva Banjalučane da ne učestvuju na skupu podrške Ratku Mladiću
Zastupnik Koalicije “Domovina” u Narodnoj skupštini RS-a Admir Čavka pozvao je Banjalučane da ne učestvuju na skupu podrške haškom optuženiku Ratku Mladiću, zakazanom za sutra u centru Banje Luke.

- Znam da ima mnogo više 'tihe većine', te da je puno Banjalučana koji se zgražavaju na pomisao da će se sutra u ovom gradu održati skup podrške ratnom zločincu. Nadam se da će sutra malim brojem onih koji će doći na skup isti izgubiti na važnosti - kazao je zastupnik Čavka koji je ovih dana učesnik “Marša mira od Nezuka do Potočara”.

-Pogledajte, mi rutu 'marša smrti' zovemo ‘Marš mira', kako ne bismo podizali tenzije. Odgovor pojedinaca u Banjoj Luci na takvu poniznost žrtve je negiranje genocida i slavljenje zločinaca, te prijetnje novinarima koji se usude to osuditi. Sram vas bilo – saopćio je Čavka.

(FENA/Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.