20.7.2017. 17:38
0
"Ministri u Vladi KS obećavaju promjene, kao da su tek preuzeli mandat"
Naša stranka smatra da se na današnjoj konferenciji Vlade Kantona Sarajevo nisu čuli konkretni rezultati u reformi obrazovanja.

Također, iz te stranke ističu, nije se pomaklo s mjesta ni po pitanju promjena u zdravstvenom sektoru, a "izbjegava se i tema lošeg upravljanja i rada javnih komunalnih preduzeća kao da ona nisu dio sistema vladajuće većine". 

- Danas smo i mi, kao zastupnici, očekivali čuti konkretne rezultate rada Vlade u posljednje tri godine. Na žalost, dosta istupa ministara se svodilo na najavu 'rješavanja u narednim danima', 'zakona u proceduri' te 'donošenje strategija u narednom periodu' – smatra zastupnik u Skupštini KS Edin Forto.  

On je zaključio da „ako je probrana statistika sve ono što nam Vlada u ovoj priči može ponuditi, pozivam ih da nas prestanu zavaravati, odnosno da građanima kažu istinu o problemima u Kantonu Sarajevo".

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.