21.7.2017. 11:06
0
Kod Lukavčanina pronašli dva grumena hašiša
Zbog postojanja osnovane sumnje da posjeduje narkotička sredstva, službenici Odjeljenja kriminalističke policije PU lukavačke izvršili su jučer pretres N.Č. iz Lukavca i tom prilikom kod njega pronašli dva grumena materije koja asocira na opojnu drogu hašiš, saopćeno je danas u MUP-u Tuzlanskog kantona.
Iznenađen brzom intervencijom policije, N.Č. nije uspio baciti ili sakriti drogu, te je priveden na kriminalističku obradu.

O događaju je upoznat dežurni kantonalni tužilac, dok potrebne mjere i radnje na dokumentovanju događaja poduzimaju službenici OKP PU Lukavac, rečeno je Feni.

(FENA/Merima Druškić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.