21.7.2017. 16:25
0
U Bosanskom Grahovu održan ljetni dječji kamp
U Župi Bosansko Grahovo od 16. do 20. srpnja održan je prvi ljetni dječji kamp na kojem se okupilo dvadesetak djece školskog uzrasta iz župa Bosansko Grahovo, Drvar, Mrkonjić Grad i Sanski Most.

Kamp je održan na otvorenom u dvorištu župne crkve sv. Ilije proroka u selu Obljaj, a bio je duhovnog, edukativnog, radnog i sportsko-rekreativnog karaktera, uz vodstvo animatora.

Djeca su tijekom četiri dana kampa spavala u šatorima, a svaki dan je bio obilježen zajedničkim druženjem kroz molitvu, duhovne nagovore, kvizove, kreativne radionice i igre.

Zahvaljujući Šumariji Grahovo djeca su imala priliku na ekološkom izletu posjetiti Šatorsko jezero na 1500 m nadmorske visine i Bulino vrelo pod stručnim vodstvom upravitelja Šumarije Ivice Grgića.

Župa Bosansko Grahovo tako se pridružila brojnim župama, redovničkim zajednicama i udrugama mladih koje diljem BiH i Hrvatske tijekom ljetnih mjeseci organiziraju ovakve kampove nudeći djeci i mladima koristan sadržaj.

Kamp u Grahovu upriličen je po uzoru na dječji kamp koji se godinama organizirao u banjolučkoj župi Budžak za djecu iz župa banjolučkog područja, pa je od župe Budžak i posuđena sva materijalna logistika potrebna za podizanje kampa.


(Fena/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.