26.7.2017. 10:43
0
Dodatne tačke na sjednici: Pelješki most, Transportna zajednica i smjena Špirića
Na dnevni red sjednice Predstavničkog doma PS BiH stavljene su dodatne tri tačke o kojima će danas zastupnici raspravljati.

Na dnevni red je uvrštena tačka o izgradnji Pelješkog mosta, o čemu je informacije na jednoj od ranijih sjednici zatražila zastupnica Hanka Vajzović. 

Sadik Ahmetović zastupnik Nezavisnog bloka kazao je da poslanici nemaju informaciju o razlozima nepotpisivanja ugovora o Transportnoj zajednici. Nakon glasanja sa 27 glasova za i 7 protiv zastupnici će danas raspravljati o ovoj tački.

Prijedog Aleksndre Pandurević da se Nikola Špirić u Komisiji za nadzor rada OSA-e zamijeni sa Borislavom Bojićem jer Komisija nije ispoštovala zaključak PD PS BiH o suspenziji Špirića, nakon glasanja tačka je uvrštena na dnevni red. 

(NAP/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.