27.7.2017. 16:44
0
Čović se u Vitezu sastao s gradonačelnicima i načelnicima iz reda HDZ-a BIH
Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović održao je u četvrtak u Vitezu radni sastanak s gradonačelnicima i načelnicima izabranima iz reda HDZ-a BiH, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

Riječ je o sada već ustaljenoj praksi održavanja radnih sastanaka na razne teme kako bi predstavnici lokalne vlasti bili u tijeku sa svim političkim događanjima, ali i kako bi imali priliku izravno komunicirati s predstavnicima izvršne i zakonodavne vlasti s višim razina a glede određene problematike vezane za njihove gradove i općine.

Načelnik općine Vitez Tomislav Bošnjak-Matić predložio da, osim aktualne problematike u svakoj općini, tema sastanka budu imovinsko-pravni odnosi u svjetlu novih zakonskih rješenja koja se glavnom odnose na problematiku građevinskog zemljišta.

Inače, sastanku je nazočio i direktor Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Željko Obradović.

Nakon Kupresa, Stoca, Mostara i Viteza sljedeći sastanak će biti u Orašju početkom rujna.

(FENA/Merima Druškić) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.