27.7.2017. 17:20
0
Policajci FUP-a uhapsili jednu osobu radi neovlaštene proizvodnje opojnih droga
Policijski službenici Federalne uprave policije su pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo poduzimali mjere na području Kantona Sarajevo u vezi krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“

U sklopu navedenih aktivnosti, a po Naredbi Općinskog suda u Sarajevu izvršen je pretres na jednoj lokaciji na području općine Novi Grad Sarajevo, te je lišena slobode osoba A.Z. (1981. god).

Prilikom pretresa oduzeta je određena količina suhe zeljaste materije koja izgledom asocira na opojnu drogu „Canabis Sativa L“, vatreno oruže i određena količina municije, te drugi predmeti koji potiču ili se dovode u vezu sa predmetnim krivičnim djelom.

A.Z. je predat u daljnju nadležnost Kantonalnom tužilaštvu Kantona Sarajevo, saopćeno je iz Federalne uprave policije.

(FENA/Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.