5.8.2017. 20:15
0
Dino Bajrić ponovo pobijedio na skokovima u Jajcu
Na vodopadu u Jajcu danas su održani 4. međunarodni skokovi

U skokovima na glavu sa visine 21 metar takmičilo se 26 skakača iz BiH, Slovenije, Srbije i Crne Gore, a pobjedu je kao i prošle godine odnio Dino Bajrić iz Sarajeva. 

U prvoj seriji je skakalo 26 takmičara, deset ih je trebalo prođi u drugi krug, a s obzirom da su četiri skakača imala isti broj bodova, žiri je odlučio da ih prođe 14. 

Pobjednik Dino Bajrić i drugoplasirani Aleksandar Aleksić u drugoj seriji su imali sve desetke, pa je sudijski žiri odlučio pobjednikom proglasiti Bajrića. 

Trećeplasirani je bio Ivica Tomanović. 

(Patria/Amila Alijagić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.