7.8.2017. 16:45
3
Vogošća: Zmija ušla u kuću Zejnila Halilovića, porodica u strahu, a nadležne službe ne reagiraju
Porodica Halilović iz Vogošće doživjela je pravi šok tokom vikenda kada je u njihovu kuću, u ulici Mitra Šućura 71, ušla zmija.

Kako je rekao Zejnil Halilović, tokom jučerašnjeg dana pokušao je na sve načine da je odstrani iz kuće, no nije bilo rezultata. Moja porodica nije smjela prespavati u kući – kazao je Zejnil Halilović. Od nadležnh službi u Kantonu Sarajevo jutros je zatražio pomoć, piše “Avaz“.

– No, iznenađen sam hladnim uputama koje su mi dali u stilu da iz kuće iznesem sve stvari pa će oni onda doći da izvrše dezinsekciju. Takva pomoć nikome nije potrebna, pa ni meni. Evo, jutros sa strahom ulazim u kuću, iznosim namještaj i drugo pokućstvo kako bih utvrdio je li zmija još uvijek unutra. Nadam se da u bliskom susretu s njom neću izvući deblji kraj – kazao nam je Halilović.


(Admir Oručević)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.