12.8.2017. 14:10
0
PDP: Premijerka da objasni građanima Republike Srpske zašto teško žive
Partija demokratskog progresa (PDP) saopštila je danas da Član 292. Poslovnika Narodne skupštine Republike Srpske obavezuje poslanike na raspravu o interpelacijama.

Iz PDP-a navode da izjava premijera da Vlada neće odgovarati na pitanja iz dvije dostavljene interpelacije "o katastrofalnim rezultatima Vlade Republike Srpske" u Narodnu skupštinu "jasno pokazuje da Vlada nema odgovore na poražavajuće podatke koji su u njima navedeni".

PDP ističe da će, bez obzira da li premijer to lično želi, po aktima Narodne skupštine morati da objasni građanima Republike Srpske zašto teško žive.

Iz PDP-a navode da u ovom slučaju predsjednik Republike "ne odlučuje šta će biti na dnevnom redu Narodne skupštine i da je dužan da poštuje i sprovodi Ustav Republike Srpske, jer poslanici Narodne skupštine moraju da se pridržavaju Poslovnika o radu".


(Patria/Admir Oručević)

RSPDP
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.