15.8.2017. 21:15
0
Novo divljanje na putevima BiH: Od Zenice do Sarajeva vozio 240 km/h, pa se pohvalio snimkom
U pitanju je motociklista koji je 13. augusta objavio snimak na kome se vidi kako svoj dvotočkaš “zavrće” do brzine od čak 244 kilometara na sat, pišu “Nezavisne“.

Prema njegovim tvrdnjama ova “suluda vožnja” dogodila se na putu od Zenice prema Sarajevu.

Da sve bude još gore, vožnja se odigrala u večernjim satima, kada je vidljivost manja.

On je tako prekoračio ograničenje za čak 114 km/h, koje na autoputu iznosi 130 kilometara na sat.

Ovo nije jedini slučaj nesavjesne vožnje. Nerijetko se na društvenim mrežama objavljuju video snimci koji prikazuju vozače koji dostižu visoke brzine, a mnogi od njih su motociklisti.

Tako je krajem marta jedan ljubitelj dvotočkaša svog ljubimca “podigao” na nevjerovatnu brzinu od 264 km/h. Ta vožnja se dogodila na putu od Mostara do Jablanice, a vozač se takođe pohvalio snimkom.


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.