18.8.2017. 16:25
1
Kamion Rada slomio šaht u prometnoj ulici na Dobrinji, stanari traže hitnu sanaciju
Patria
Patria
Patria
Patria
U ulici Trg djece Dobrinje u jednoj od najprometnijih ulica u naselju Dobrinja kamion KJKP Rad prelazeći preko šahta slomio je metalni poklopac te sada predstavlja veliku opasnost za prolaznike, posebno za djecu, piše agencija Patria.

Stanari su upozorili radnike KJKP Rad na štetu koja je napravljena, ali su se oni samo udaljili s lica mjesta. Stanari su uspjeli slikati kamion i registarsku oznaku, te traže od preduzeća Rad da vrate šaht u prvobitno stanje.

Vlasnici okolnih poslovnih prostora i stanari ispred čijih se vrata nalazi otvoreni šaht traže hitnu sanaciju kako bi se izbjegle moguće neželjene posljedice.

Kao privremenu mjeru stanari su stavili drvenu ploču, ali poručuju da to nije rješenje.

- Ova ulica je jako prometna. Djeca ovuda trče, neko će upasti i sav se polomiti. I automobili mogu naletiti na ovu rupu jer je ova ulica jako prometna – kažu stanari.

(Patria / Haris Ahbabović)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.