23.8.2017. 17:58
0
Zenica - Završena rekonstrukcija prigradske dionice puta prema Babinu
Kompanija "Komgrad-Ze" završila je radove na asfaltiranju jedne dionice puta Zenica - Babino - Arnauti, na lokalitetu Kamenolom, koja se sanira prema dogovoru o prijateljskom okruženju s ciljem unaprijeđenja uvjeta života na području Babinjskog sliva.

Postavljeno je 450 metara novog asfalta, čime je kompanija "Komgrad - Ze" ispoštovala dogovor s gradskom upravom i koordinacijom mjesnih zajednica ovog područja. 

"Do konačnog rješenja u čijoj je nadležnosti ovaj put, poduzet ćemo sve da on bude prohodan i bezbjedan za sve učesnike u saobraćaju. Usljed dugogodišnje nebrige put za Babino je uništen i sada je na nama da ga uz pomoć društveno odgovornih kompanija, dovedemo u pristojno stanje i time poboljšamo uvjete života velikog broja stanovnika našeg grada", kaže gradonačelnika Zenice Fuad Kasumović.

Svoje ranije preuzete obaveze iz dogovora o prijateljskom okruženju sa Službom za ekologiju, komunalne i inspekcijske poslove Grada Zenica ispunili su renomirane "Euro – Asfalt" Sarajevo i  JP "Autoceste FBiH".

(FENA/Merima Druškić) 

Zenica
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.