24.8.2017. 17:54
0
Zemlje regije u izboru '100 najvećih u BiH'
Poslovne novine sljedećeg mjeseca slave 45 godina uspješnog rada i 30. izdanje izbora "100 najvećih u BiH".

Već su najavljeni brojni noviteti u organizaciji izbora "100 najvećih u BiH", pa će se ovogodišnji izbor najboljih bh. kompanija proširiti na rang-liste 100 najboljih kompanija iz Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Također, u pripremi je projekat koji će biti publikovan u specijalnom izdanju "100 najvećih u BiH". Tako će se pored analize nosioca razvoja ekonomije u BiH, objaviti i uvid u regionalna ekonomska kretanja, što je jedinstveno istraživanje ovog tipa.

Novo, redizajnirano izdanje publikacije "100 najvećih u BiH", Poslovne novine su pripremale u saradnji s kompanijom LRC d.o.o. Sarajevo.

Publikacija "100 najvećih u BiH" donosi pregled mogućeg napretka ili nazadovanja kompanija i sektora u periodu od godinu dana, a značaj istraživanja je i u usporednim analizama s prošlogodišnjim rezultatima, a koje će biti prikazane u sklopu rang-listi za sve kompanije iz BiH i regije, te potencijalnim promjenama u rangiranju najvećih kompanija.

Dodatnu vrijednost istraživanju će dati i uvid u to koje su kompanije i sektori zabilježili rast odnosno pad prihoda, izvoza ili investicija.

Rezultati istraživanja o broju uposlenih, ostvarenim prihodima i izvozu u regiji će biti ažurirani, a istraživanje će obuhvatiti sve kompanije koje posluju u zemljama okruženja, što će dati precizan uvid u regionalna ekonomska kretanja, saopćili su organizatori.

(FENA/Merima Druškić) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.