26.8.2017. 16:57
3
Zapalio se automobil Milorada Dodika!
Na današnjoj svečanosti povodom otvaranja ambulante u Mjesnoj zajednici Kriškovci u opštini Laktaši, zapalio se službeni automobil predsjednika Republike Srpske!
Do ove neočekivane nezgode došlo je usljed pregrijavanja motora, a dim iz predsjedničkog “mercedesa” brzo je alarmirao Dodikovu pratnju i prisutne policajce, pa je spriječen potencijalno opasniji rasplet, prenosi ATV.

Naravno, nema dileme da je ova situacija spontani tehnički problem, ali, činjenica da se sve dogodilo u jeku rasprave u javnosti o kupovini novih službenih vozila – doduše, povodom pojedinih ministara u Vladi RS – biće teško oboriv argument koji ide u prilog zagovornicima poštovanja zakona.

A zakon koji reguliše ovu materiju, podsjetimo, nalaže visokim funkcionerima u Srpskoj da maksimalan rok trajanja službenih automobila bude – pet godina.

(ATV/Alen Avdić)
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.