31.8.2017. 10:42
0
Čestitke povodom Kurban-bajrama
Čestitke povodom Kurban-bajrama
Bakir Izetbegović

Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović uputio čestitku povodom Kurban-bajrama. 

- Neka nam radost Bajrama oplemeni dušu i upotpuni našu vjeru, ojača jedinstvo i učvrsti međusobno povjerenje. U ovim svečanim danima posebno iskažimo našu brigu i solidarnost prema našoj braći i sestrama, prema našim komšijama kojima je pomoć najpotrebnija.

Svim muslimanima u Bosni i Hercegovini, dijaspori i Sandžaku upućujem najiskrenije čestitke, sa željom da predstojeće bajramske dane obilježimo slogom, mirom i napretkom.

Fahrudin Radončić

Predsjednik Saveza za bolju budućnost BiH, Fahrudin Radončić, uputio je čestitku reisu-l-ulemi Huseinu ef. Kavazoviću i svim muslimanima u zemlji i dijaspori povodom nastupajućeg Kurban-bajrama.

„Neka nam nastupajući dani Kurban-bajrama, koji su posebna radost, donesu veliku sreću. Simbolika Kurban-bajrama je spremnost na žrtvu zarad drugih što nas može dodatno ohrabriti na putu razumijevanja, tolerancije i solidarnosti, te potaći našu osjetljivost na stanje siromašnih i nemoćnih. Želim da Bajram provedete u miru i radosti, okruženi svojim najmilijim, navodi se u čestitcki Radončića.

Ognjen Tadić

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine,  Ognjen Tadić, uputio je, povodom nastupajućeg Kurban-bajrama, svim vjernicima islamske vjere u Bosni i Hercegovini čestitku sa željama da ovaj praznik provedu u miru i porodičnom zajedništvu. 

Safet Softić

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Safet Softić uputio je povodom Kurban-bajrama čestitku sljedećeg sadržaja:

"Svim građanima islamske vjere u Bosni i Hercegovini želim da predstojeći Kurban-bajram provedu u dobrom zdravlju, miru, sreći, radosti i blagostanju sa svojim porodicama i prijateljima.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!" 
(NAP/Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.