4.9.2017. 10:22
0
Đačko zvono: Prvi dan škole u svim osnovnim i srednjim školama u KS
Danas 4. septembra u svim osnovnim i srednjim školama na području Kantona Sarajevo počinje nova školska 2017./2018. godina.

- Dragi učenici, nadamo se da ste imali dovoljno vremena da se odmorite i da je ljetni raspust iskorišten maksimalno, na način kako ste vi to isplanirali. Dok ste se vi odmarali, u školama su izvršene sve neophodne pripreme, tako da su sve škole spremne za prvo školsko zvono, koje će se oglasiti danas u ponedjeljak, 4. septembra.

Svim uposlenicima u odgojno-obrazovnim ustanovama, vama dragi učenici, kao i vašim roditeljima, želimo sretan početak nove školske 2017./2018. godine, želimo da provedete što više lijepih trenutaka u učionicama, ostvarite dobre rezultate i naravno da vas služi dobro zdravlje - navode iz Ministarstva obrazovanja KS.

(NAP/Merima Druškić)

SkolaKS
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.