13.9.2017. 20:20
0
"Bošnjaci neće glasati za Milorada Dodika 2018. godine, mi i dalje stojimo na svojim nogama"
Iz Pokreta "Odgovor" poručuju da je potrebno utvrditi okolnosti u vezi s radom kluba Domovina na današnjoj sjednici NSRS, te dati priliku svim zastupnicima da javnosti objasne svoje stavove i razloge prisustva na sjednici.

Iz "Odgovora" poručuju da „medijski napadi bez provjerenih informacija ili na bazi izjava Aleksandre Pandurević ne donose ništa dobro Bošnjacima - povratnicima“.

- Dok SDS čini sve da razbije naše jedinstvo i unosi podjele, mi i dalje stojimo na svojim nogama. Istovremeno, poručujemo onima koji kalkulišu s našim glasovima i koji se hoće našom sudbinom igrati: Bošnjaci neće glasati 2018. za Milorada Dodika, premda su mu neki htjeli prodati naše brojeve, a to su radili kriomice i 2014. godine - poručuju iz "Odgovora".

U saopćenju za javnost navode da će "Odgovor" okupiti probosansku platformu 28. septembra u Srebrenici i „ne pada nam na pamet da radimo godinu dana da bi opet bili u savezu sa SNSD-om“.

- Misija svakog odgovornog građanina RS-a treba biti odlazak Dodika s vlasti. Znam da SDS-u smeta što smo mu mi nekad jača opozicija od njih, ali mi od naše borbe ne odustajemo. A bošnjačkim predstavnicima poručujemo: Saznat ćemo ko je izdao naše interese i ko se prodao Dodiku, a kad saznamo nećemo se smiriti dok ne osiguramo da ti nikad više ne dobiju glas naroda - dodaju iz "Odgovora".

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.