16.9.2017. 17:15
0
Carlton i Hunt pobjednici Red Bull Clif Diving natjecanja u Mostaru
Amerikanka Cesilie Carlton i Britanac Gary Hunt pobjednici su Red Bull Cliff Diving natjecanja u skokovima u vodu održanom na Starom mostu u Mostaru.


Spektakularno dvodnevno natjecanja završeno je finalnom serijom skokova u subotu pred više od petnaest tisuća gledatelja koji su se natiskali ispod Starog mosta, a najboljim su se pokazali Carlton kod djevojaka i Hunt u konkurenciji skakača.

Iako danas nije nastupala zbog ozljede koljena zadobivene prilikom probnog skoka u petak, Australka Rhiannan Iffland zadržala je vodstvo u ukupnom poretku, dok kod muškaraca vodi pobjednik mostarskog natjecanja Gary Hunt.

Posljednja stanica ovogodišnjeg prvenstva Red Bull Cliff Diving je vodopad Rininahue u Čileu, gdje će 21. listopada biti okrunjeni ovogodišnji najbolji svjetski visinski skakač i skakačica.

Red Bull Cliff Diving ekstremni je sport čija se natjecanja održavaju od 2009. godine, a prvo natjecanje u Mostaru održano je 2015. godine.

Najbolji svjetski skakači izvode spektakularne skokove s platforme visoke 27 metara, dok natjecateljice skaču s 21 metara visine.

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.