20.9.2017. 16:38
0
Predsjednik i dopredsjednik brčanske Skupštine čestitali Novu hidžretsku godinu
Po Takvimu Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini 21. rujna je prvi dan hidžretske nove godine.

Tim povodom, svim muslimanima i muslimankama u Brčko distriktu, Bosni i Hercegovini i dijaspori, predsjednik i dopredsjednik Skupštine Brčko distrikta Esed Kadrić i Ivo Filipović uputili su zajedničku čestitku sa željom da nastupajuća Nova hidžretska godina donese blagostanje, radost, napredak i zdravlje, te da je s najmilijima dočekaju u sreći i veselju.

"Želimo da ova nova godina podari slogu, ujedini srca u dobru, naš Distrikt učvrsti u napretku, našu domovinu čuva u blagostanju a svim ljudima ukaže na puteve sreće i uspjeha“, stoji u čestitki.

(FENA/Merima Druškić) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.