24.9.2017. 8:57
0
Trnovo danas bira novog načelnika nakon smrti Gorana Vujičića, kandidati Dragomir Gagović i Nenad Mišović
U Trnovu je jutros na vrijeme otvoreno svih pet biračkih mjesta za glasanje na prijevremenim izborima za načelnika opštine.

Jelena Golijanin iz Opštinske izborne komisije Trnovo izjavila je Srni da su otvorena četiri redovna biračka mjesta i jedno za glasanje na nepotvrđenim glasačkim listićima, te da će u funkciji biti i jedan mobilni tim. 

Pravo glasa ima 1409 birača, od kojih je 57 registrovano za glasanje putem pošte. Oni će birati između Dragomira Gagovića iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata i Nenada Mišovića iz Srpske demokratske stranke. 

Prijevremeni izbori u opštini Trnovo raspisani su jer je 9. jula iznenada preminuo načelnik Goran Vujičić iz SNSD-a.

(Srna / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.