15.10.2017. 11:10
1
Mnogi dijelovi Sarajeva i danas bez vode
Iz Vodovoda i Kanalizacija su za danas najavljeni novi radovi na vodovodnoj mreži KS.
Danas su planirani radovi na slijedećim lokacijama u terminu od 9 do 16 sati: Humska na broju 110, 142, 182, 454, Ruđera Boškovića 54, 110, 253, Stjepana Tomića ugao Bolnička, na br 7, Budžak, na br .4, Reis Fehima Spahe – čikma br.38, u ulici Mamutovac 47.

Tokom opravke pobrojanih kvarova, dolazit će do poremećaja u vodosnabdijevanju u slijedećim ulicama / naseljima u terminu od 09 do 16 sati: Pofalići, ulice Humska, Ruđera Boškovića, Reisa Fehima Spahe, Reisa Fehima Spahe čikma, Stjepana Tomića , Budžak, Franjevačka, Mahmutovac, Dumače, Hotonj, Barica, Safeta Zajke, Zabrđe.

Obzirom na dalji pad raspoloživih količina vode, u toku dana od 11h do 15h vršit ćemo preraspodjelu vode iz glavnih rezervoara : Mojmilo, Kobilja Glava, Igman, Bjelave.

U planiranom terminu doći će do obaranja pritiska i poremećaja u vodosnabdijevanju u naseljima koja se snabdijevaju sa ovih rezervoara.

(Alen Avdić)
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.