17.10.2017. 14:29
0
MUP RS-a u "Alumini": Izuzima se dokumentacija koja se tiče rada Sonje Rubež
Policija danas u Fabrici “Alumina” u Zvorniku izuzima određenu dokumentaciju, što je potvrdio i MUPRS-a.

RTRS je, pozivajući se na nezvanične informacije, javio da pripadnici Uprave kriminalističke policije MUPRS-a iz upravne zgrade “Alumine” izuzimaju dokumentaciju koja se odnosi na rad Sonje Rubež, bivše šefice pravne službe Fabrike glinice “Birač”, te osoba koje se dovode u vezu s upravljanjem bivših litvanskih vlasnika ovom fabrikom.

Navodno se dokumentacija koju izuzimaju odnosi i na kriminalno upisane zaloge po osnovu kojih je u aprilu bila blokirana "Alumina".

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.