20.10.2017. 21:00
3
Ovo su imena novih izvršnih direktora u sarajevskom Vodovodu
Nadzorni odbor KJKP "Vodovod i kanalizacija" Sarajevo na sjednici koju je održao danas imenovao je nove vršioce dužnosti izvršnih direktora ovog preduzeća.

Za vršioca dužnosti (v.d.) izvršnog direktora za vodovodni sistem imenovan je dipl. ing. mašinstva Bakal Salhudin, na mjesto v.d. izvršni direktor za kanalizacioni sistem dipl. ing. građevine Nihad Žilić, na mjesto v.d. izvršni direktor za ekonomske i pravne poslove dipl. ekonomista Almir Pamuk, a na mjesto v.d. izvršni direktor investicija i razvoja imenovan je dipl. ing. građevine Kemal Halvadžija.

Svi novoimenovani v.d. izvršni direktori su dugogodišnji zaposlenici preduzeća sa velikim radnim iskustvom iz svog domena.

Današnjim imenovanjem novih v.d. izvršnih direktora, kompletirana je Uprava KJKP "VIK", saopćeno je iz ovog kantonalnog javnog komunalnog preduzeća.

(Fena / Haris Ahbabović)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.