25.10.2017. 17:17
0
"Milorad Dodik je davno izgubio kompas, i umjesto da narodu nudi bolji život, on mu nudi retrovizor"
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik još jednom obmanjuje vlastiti narod "nudeći mu nekakvu godišnjicu Republike Srpske", saopćila je Stranka za Bosnu i Hercegovinu (SBiH).

- Ovo je već viđeno, ali ustrajno manipuliranje narodom plasiranjem nečega što je Ustavni sud BiH proglasio neustavnim. Sve su ovo pokušaji čovjeka koji je već davno izgubio kompas i umjesto da narodu nudi bolji život, nudi mu retrovizor i stalni pogled unazad - citat je iz saopćenja.

Građanima Bosne i Hercegovine trebaju investitori i nova radna mjesta, a ne retrogradna i potrošena politika bazirana na podjelama, ističe predsjednik SBiH Amer Jerlagić.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.