31.10.2017. 8:14
0
Stanje na putevima
Pojačana frekvencija vozila bilježi se u gradskim centrima. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke, kao i preko planinskih prevoja, upozoravamo na učestale sitnije odrone zemlje ili kamenja. Savjetujemo opreznu vožnju, prilagođenu uslovima na putu.

Zbog redovnog održavanja tunela „1.mart“, večeras od 22 sata do sutra ujutro do 05 sati bit će zatvorena dionica A-1 Lašva -Zenica jug (lijeva strana).

Radovi na izgradnji mosta izvode se danas u vremenu od 07:00 do 11:00 sati na magistralnom putu M-19 Drinjača –Konjević Polje u mjestu Konjević Polje. U navedenom terminu dolazit će do povremenih obustava saobraćaja.

Obustava saobraćaja aktuelna je na magistralnom putu M-5 Sarajevo-Pale (dionici Ljubogošta-Pale), gdje se izvode radovi u tunelu Kalovita Brda. U funkciji je obilaznica u neposrednoj blizini.

Usporeno je saobraćanje na dionicama gdje se izvode sanacioni radovi, a gdje je postavljena privremena signalizacija. Izdvajamo magistralni put M-17 u Konjicu i kod mjesta Drivuša, magistralni put M-14.1 Odžak-Vukosavlje, kao i regionalne puteve: R-469 Živinice-Međaš, R-445 Semizovac-Visoko i R-461a Srebrenik-Donja Orahovica.

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.


(Bihamk)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.