8.11.2017. 18:15
0
Borenović-Kramarić: Potrebna ekonomska saradnja u regionu
Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović i generalni konzul Republike Hrvatske u Banjoj Luci Zlatko Kramarić ukazali su na značaj potrebe trajno dobre saradnje u regionu, kao i potrebu dobrih ekonomskih odnosa graničnih zemalja.


Na sastanku u Banjoj Luci generalni konzul Kramarić prenio je neka od iskustava Republike Hrvatske u evropskim integracijama, saopćeno je iz PDP-a.

Borenović je informisao generalnog konzula o planovima PDP za budućnost, zajedničkom nastupu opozicije na izborima, PDP-ovom „Programu obnove Republike Srpske“ i potrebi da se cijeli region okrene temama koje se tiču isključivo budućnosti.

(FENA/Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.