13.11.2017. 16:37
0
KCUS: Imamo dovoljno materijala za normalno funkcioniranje i njegu bolesnika
Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS) ima materijal za normalno funkcioniranje i njegu bolesnika, navela je Služba KCUS-a za odnose s javnošću.

- Zbog ponavljanih neistina koje iznose neki mediji, obavještavamo vas: KCUS ima materijal potreban za normalno funkcioniranje i njegu smještenih bolesnika.

Molimo da ne donosite gazu, zavoje, rukavice niti bilo šta slično. Molimo da ponesete sve lijekove koje koristite i koje ste već dobili propisanim receptima da se troškovi Zavoda zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo ne bi nepotrebno povećavali.

U slučaju da neko od uposlenika KCUS-a od pacijenata zatraži nešto od naprijed navedenog, molimo da to prijavite na broj glavne sestre KCUS-a: 033 297 910 ili na 033 298 560, šefa Odjela za kontrolu kvalitete, zbog mogućih pojedinačnih slučajeva širenja dezinformacija ili zloupotreba - citat je iz saopćenja.

Pri prijemu pacijenata u Klinički centar, potrebno je da ponesu pribor za ličnu higijenu, pidžamu, papuče i veš. Kućni red KCUS-a je propisan i za bolesnike i za uposlenike i o tome dobivaju obavijest pri prijemu, navedeno je također.

(Fena/Alen Avdić)

KCUSOprema
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.