29.11.2017. 13:16
1
Posljednje informacije iz Haaga nakon drame oko otrova: Slobodan Praljak je živ!
Slobodanu Praljku je danas u Haškom sudu potvrđena kazna od 20 godina zbog zločina u tzv. Herceg-Bosni.

Piše: Haris Ahbabović

Slobodan Praljak je popio otrov iz čašice. Odbrana Praljka je rekla da je njihov klijent rekao da je popio otrov. Sudija Agius je prekinuo sjednicu.

Praljak je rekao kako odbacuje presudu. Rekao je da je popio otrov nakon izricanja presude. Sudac mu je doviknuo da prestane. 

U Haški tribunal je stigla Hitna pomoć. Slobodanu Praljku se trenutno ukazuje medicinska pomoć, a kako prenosi FTV, u toku je njegovo oživljavanje. Ispred Haškog suda se nalazi i helikopter koji je spreman da prebaci Praljka u bolnicu.

Prema posljednjim informacijama koje dolaze iz Haaga, Slobodan Praljak je živ. Još uvijek nije poznato kako je Praljak unio bočicu sa otrovom u Haški tribunal. Praljak je kolima Hitne pomoći prebačen do helikoptera, kojim će biti prebačen do bolnice.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.