8.12.2017. 13:59
0
Sve sigurnosne strukture rade na organizaciji dočeka Nove godine u Sarajevu
Sve sigurnosne strukture aktivno su uključene u pripremne aktivnosti u povodu organizacije dočeka Nove godine na otvorenom u Sarajevu.

Istaknuto je to tokom današnjeg sastanka gradonačelnika Sarajeva Abdulaha Skake s ministrom unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Vedranom Mulabdićem i policijskim komesarom KS-a Mevludinom Halilovićem.

Skaka je potcrtao da ima puno povjerenje u sarajevske policijske strukture.

Prošlogodišnji spektakl na otvorenom u glavnom gradu BiH, kada su koncertu na Trgu BiH prisustvovale hiljade ljudi, kako je rečeno na sastanku, dokaz je da Sarajevo ima sve kapacitete da organizira takvu vrstu događaja na najvišem nivou.

Doček na otvorenom će trajati tri dana. U novogodišnjoj noći, na Trgu BiH, nastupit će Zdravko Čolić, saopćeno je Grada Sarajeva.

(FENA/Aida Selmanović) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.