24.12.2017. 14:18
0
Pojačan intenzitet saobraćaja na putevima prema ski centrima
Zbog nastupajućeg praznika katoličkog Božića, sutra do ponoći zabranjen je prevoz eksplozivnih materija na području Federacije Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Iz ovog kluba navode da je pojačan intenzitet saobraćaja u toku dana na putevima prema ski centrima i zimskim izletištima.

Povremeno je pojačan promet vozila na graničnim prelazima na sjeveru države. Zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Zbog većih odrona, jednom trakom naizmjenično se saobraća na dionicama magistralnih puteva M-16.2 Jablanica-Prozor, M-14.2 Resanovci-Drvar i M-16 Banja Luka-Crna Rijeka, kao i na regionalnim putevima R-441 Banja Luka-Turbe i R-454a Bratunac-Drinjača.

Sitniji odroni zemlje ili kamenja na kolovoz učestali su i na ostalim putevima u BiH.

Kolovoz je mjestimično vlažan, a frekvencija vozila umjerenog intenziteta.

(FENA/Ajla Hurko)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.