28.12.2017. 19:55
0
Nikšić: Želimo da u BiH žive tri naroda, ali da je jedna duša
Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine (SDPBiH) večeras je u Sarajevu upriličila tradicionalni novogodišnji prijem za članove i prijatelje.

Predsjednik te stranke Nermin Nikšić na početku je kazao da je 2017. godina obilježena širenjem SDP-a.

- Vrijeme koje je pred nama moramo iskoristiti da bi, SDP BiH, Demokratska fronta i svi oni bez obzira jesu li ili ne angažirani u ovim političkim partijama, zajedno napravili građanski blok koji će 2018. godine pobijediti na izborima u BiH - rekao je Nikšić.

Naglasio je da je vrijeme da se okrene stvarnim problemima građana BiH.

- Ne želimo da pričamo o podjelama i svađama. Želimo da u BiH žive tri naroda, ali da je jedna duša i da tako možemo ići svi zajedno prema Evropskoj uniji i graditi porušene mostove pomirenja - naveo je Nikšić.

Istakao je važnost slušanja drugih i slušanja kritika, jer smatra da je to pravac napretka.

Novogodišnjem prijemu odazvao se veliki broj gostiju, predstavnika političkog, kulturnog i javnog života.

(FENA/Ajla Hurko)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.