29.12.2017. 16:00
0
Prvi čovjek MUP-a KS: Apelujem na Sarajlije da tokom proslave Nove godine ne koriste pirotehnička sredstva!
Povodom održavanja javnog dočeka Nove 2018. godine u Sarajevu, policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo su poduzeli sve operativno-tehničke mjere sigurnosti, a koje podrazumijevaju fizičku, kontradiverzionu i saobraćajnu zaštitu, kako bi doček Nove godine protekao bez incidenata, a građani i gosti glavnog grada naše države uživali u planiranom novogodišnjem programu.

- Apelujem na naše sugrađane da tokom proslave  novogodišnjih praznika ne koriste pirotehnička sredstva, te da se suzdrže od drugih negativnih ponašanja, a kako bi smo, svi zajedno, civilizirano i dostojanstveno ispratili staru i dočekali Novu godinu.

Na kraju svim građanima i gostima koji su se opredijelili da doček Nove godine provedu u Bosni i Hercegovini, u ime Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo i u svoje osobno ime, želim sretnu, uspješnu i sigurnu 2018. godinu – kazao je Vedran Mulabdić, ministar MUP-a KS.

Zbog novogodišnjih praznika, 01. i 02.  januara 2018. godine lokacije za izdavanje ličnih dokumenata Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo neće raditi.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.