29.12.2017. 18:31
0
I klub osudio vandalski napad Ljubičića na džamiju u Kiseljaku
Nogometaši Dejan Ljubičić i Daniel Sudar su bacajući flaše oštetili fasadu džamije u Kiseljaku.

Nakon icidenta i osude ovog vandalskog čina, državljani Austrije  su odlučili uputiti javno izvinjenje zvog napada na džamiju, pred imamom ove džamije. 

"Moram se izviniti i izraziti žaljenje zbog svog postupka. Finansijski ću pokriti svu štetu koju sam načinio, a donirat ću i novac Medžlisu Islamske zajednice u Kiseljaku", rekao je Ljubičić.

Sportski direktor Rapida, kluba u kojem igra Dejan Ljubičić  Fredy Bickel je izjavio kako klub osuđuje postupak.

"Ljubičić je potvrdio da je napravio incident i izvinio se za svoje postupke. Rapid se ograđuje i osuđuje postupak našeg igrača Dejana Ljubičića i obavit ćemo razgovor sa njim čim se vrati u Beč. On je mlad čovjek koji se sigurno iskreno kaje zbog svog postupka jer znamo da je njegovo ponašanje uvijek bilo uzorno, te smo sigurno da se slične stvari neće ponavljati u budućnosti", izjavio je Bickel.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.