31.12.2017. 15:05
0
Klizav kolovoz, oprezno za volanom tokom novogodišnjih praznika
Iz BIHAMK-a upozoravaju da je pojačan intenzitet saobraćaja u gradskim centrima, kao i na dionicama koje vode ka zimskim izletištima.

„Kolovoz je mjestimično vlažan, a zbog niskih temperatura upozoravamo na moguću poledicu. Posebnu pažnju skrećemo  na puteve u planinskim predjelima, kao i na mostove, vijadukte i prilaze tunelima. Sitniji odroni zemlje ili kamenja učestali su na dionicama koje prolaze kroz usjeke, kao i preko planinskih prevoja“, navodi se u saopćenju BIHAMK-a, uz napomenu da zbog organizacije programa Javnog dočeka Nove godine u većini gradskih centara u BiH, večeras će doći do izmjena u režimu saobraćaja.

Trenutna zadržavanja na graničnim prelazima nisu duža od 30 minuta.


(bihamk)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.