1.1.2018. 15:01
4
"Stari" Milorad Dodik i u 2018. godini: RS nazvao državom, a građani nikad siromašniji
Predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik se obratio putem videoklipa u kojem je čestitao Novu godinu, ali i spomenuo neustavni "Dan RS", 9. januar.

Napomenuo je kako se nada da će ovaj bh. entitet nastaviti sa razvojnom politikom u narednoj godini i izrazio želju za više povjerenja u RS.

- Svima vama, vašim porodicama želim sve najbolje u novoj godini, želim sretan Božić onima koji slave, kao i 9. januar u nadi da ćemo svi biti okupljeni i imati više povjerenja u nas same, u našu 'državu' RS - rekao je između ostalog je Dodik.

S druge strane Dodik i njegov SNSD ne odgovaraju niti pojašnjavaju optužbe da su najveća katatrofa koja je mogla pogoditi RS, jer se od završetka rata do danas nikada nije teže živjelo u tom dijelu Bosne i Hercegovine.

Iz opozicije upozoravaju da svega nekoliko izabranih porodica u RS-u žive luksuzno s novcem koji su "dobili" iz budžeta, istovremeno lijekovi su sve skuplji, radnici sve siromašniji, zaposlenih je sve manje, a mladi traže način kako da pobjegnu iz RS.

(Patria / Haris Ahbabović)

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.