2.1.2018. 18:55
1
PDP: Ne zanima nas odakle je Ceca doputovala u Banja Luku, već šta je radila u našem helikopteru
Saopštenje Helikopterskog servisa RS skandalozna je potvrda da pjevačica Svetlana Ražnatović jeste dovezena helikopterom Republike Srpske, zbog čega Klub poslanika PDP u NSRS i dalje insistira da isključivo od Vlade RS dobije odgovor po čijem nalogu je odobren ovaj let, koliko je koštao i kako će trošenje novca biti opravdano.

Helikopterski servis RS saopćio je danas da su netačne tvrdnje da je helikopterom tog servisa Svetlana Ceca Ražnatović 31. decembra 2017. godine doputovala iz Srbije u Banju Luku. Ipak, ne negiraju da se pjevačica vozila njihovom letjelicom iznad tog grada.

Kako navode, snimak pjevačice Ražnatović u helikopteru Vlade RS napravljen je iznad Banje Luke.

Let je, navode iz Helikopterskog servisa RS, realizovan u znak zahvalnosti za humani gest koji je pjevačica najavila, a to je da će dio prihoda sa novogodišnjeg koncerta uplatiti u humanitarne svrhe.

Iz PDP-a su saopćili da njih ne zanima da li je pjevačica na novogodišnji nastup u noćni klub blizak ljudima Miloradu Dodiku doletjela iz Beograda, sa Kipra, Sremske Rače ili Pavlovića ćuprije, „već šta je uopšte radila na nebu u našem helikopteruž.“

„Ako je to zahvalnost za navodnu humanitarnu aktivnost, postavljamo pitanje hoće li se helikopterom provozati i svi pjevači koji su prije nekoliko noći nastupali u humanitarnoj akciji u Banja Luci, kao i 89.000 dobrih ljudi koji su pozvali humanitarni telefonski broj“, navode iz PDP.


(Patria/Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.