5.1.2018. 16:27
0
Klanjana dženaza namaz Erni Sinanović, otac Suljo poručio: Allah dž.š. mi je jedan lijek, a vi ste mi drugi
FOTO: Dnevni Avaz
Blizu 3.000 stanovnika Kalesije i okoline, mnogobrojna rodbina, prijatelji, poznanici, članovi odbojakških klubova i svi poštivaoci njenog lika i djela danas su se zauvijek oprostili od Erne Sinanović (36), koja je poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u srijedu navečer, prenosi Dnevni Avaz.

Kalesija je ostala bez ponajbolje sportiskinje svih vremena, a porodica Sinanović uzornog i poštenog člana zajednice.

Prije klanjanja dženaze, Ernin otac Sulejman Sinanović smogao je snage da stane pred safove i uputi riječi zahvalnosti za sve one koji su došli na posljednji ispraćaj njegove kćerke jedinice.

- Allah dž.š. mi je jedan lijek, a vi ste mi drugi. Uz sve vas i dragog Allaha lakše ću prebroditi nevolju koja nas je pogodila i koju nikom ne bih poželio – rekao je Sulejman.  

Na posljednjem ispraćaju Erne Sinanović bio je predsjednik NSBiH Elvedin begić, predstavnici odbojkaškog saveza i odbojkaških klubova, predstavnici općinske i kantonalne vlasti, sportisti iz raznih dijelova BiH, prijatelji porodice Sinanović iz susjednih zemalja.

Dženaze Ajiši Ajki Hamzić i Ajši Hamzić, koje su zajedno sa Ernom poginule u saobraćajnoj nesreći, bit će obavljene u subotu također u Miljanovcima kod Kalesije, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.