6.1.2018. 14:35
0
Sutra oblačno sa slabom kišom
U Hercegovini, zapadnoj i jugozapadnoj Bosni sutra se čekuje pretežno oblačno vrijeme, ponegdje i povremeno sa slabom kišom ili rosuljom.

U ostatku BiH, uglavnom, sunčano uz umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjeren, južni i jugoistočni. Na jugozapadu Bosne povremeno i jaki udari juga. Jutarnje temperature od 4 do 10, na jugu i sjeverozapadu od 9 do 13, a dnevne od 10 do 16, lokalno do 18.

U Sarajevu će biti sunčano uz umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura oko 6, dnevna oko 13 stepeni. Danas je u istočnim, sjeveroistočnim i djelimično centralnim područjima Bosne bilo pretežno sunčano vrijeme. U ostatku BiH pretežno oblačno. Ponegdje u Hercegovini je zabilježena slaba rosulja.

Temperature zraka u 13 sati: Ivan-sedlo, Mostar, Široki Brijeg, Trebinje 10, Grude 11, Sanski Most, Sokolac i Zvornik 12, Prijedor 13, Bijeljina, Bugojno i Sarajevo 14, 
Bihać i Srebrenica 15, Banja Luka i Tuzla 17, Brčko 18 i Doboj i Gradačac 19, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Ajla Hurko)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.